Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů definují podmínky a účely pro shromažďování, ukládání, ochranu, zpracování a distribuci informací o uživatelích zdroje potatosystem.ru. Registrací na webu potatosystem.ru automaticky potvrzujete svůj souhlas s těmito Zásadami ochrany osobních údajů.

Shromažďování a používání osobních údajů

Uživatelé poskytují potatosystem.ru své osobní údaje v požadovaném rozsahu. potatosystem.ru shromažďuje osobní údaje od uživatelů na čistě dobrovolném základě. Uživatel souhlasí s ověřením svých osobních údajů moderátorem.

Požadované osobní údaje zahrnují jméno, příjmení a e-mailovou adresu. V některých případech může potatosystem.ru požadovat informace o názvu, typu činnosti společnosti, ve které uživatel pracuje, a jeho pozici.

Uživatelé, kteří poskytli osobní údaje, potvrzují souhlas s jejich využitím za účelem informování o nových produktech a službách časopisu Potato System.

potatosystem.ru se zavazuje přijmout veškerá přiměřená opatření k ochraně osobních údajů uživatelů před zničením, zkreslením nebo zveřejněním.

Zpřístupnění obdržených informací třetím stranám

potatosystem.ru má právo předat osobní údaje o uživateli třetím stranám, pokud to vyžaduje ruská, mezinárodní legislativa a/nebo úřady v souladu s právním postupem.

Přístup k osobním údajům a jejich aktualizace

V souladu s federálním zákonem Ruské federace č. 152-FZ „O osobních údajích“ jsou všechny shromažďované, uchovávané a zpracovávané informace o uživatelích považovány za informace s omezeným přístupem, pokud legislativa Ruské federace nestanoví jinak. Uživatel může požádat o vymazání, opravu nebo ověření svých osobních údajů:

  • odeslání požadavku z e-mailu, který byl uživatelem zadán pro registraci;
  • zaslání dopisu do redakce s důkazy k identifikaci uživatele.

reference

Stránka může obsahovat odkazy na jiné stránky. potatosystem.ru nezodpovídá za obsah, kvalitu nebo bezpečnostní zásady těchto stránek. Tento dokument (Zásady ochrany osobních údajů) se vztahuje pouze na informace zveřejněné přímo na webu.

Změny Zásad ochrany osobních údajů

Správa stránek si vyhrazuje právo jednostranně provést nezbytné změny Zásad ochrany osobních údajů. potatosystem.ru se zavazuje informovat uživatele na webových stránkách potatosystem.ru o plánovaných změnách nejméně 7 dní před vstupem těchto změn v platnost. Pokračováním v používání stránky potatosystem.ru poté, co změny vstoupí v platnost, uživatel potvrzuje svůj souhlas s nimi.

otázky

Máte-li jakékoli dotazy týkající se tohoto oznámení, kontaktujte nás na čísle: 8 910 870 61 83 nebo zašlete svůj dotaz na adresu: maksaevaov@agrotradesystem.ru

Přihlásit

Zaregistrujte se

Obnovit heslo

Zadejte prosím své uživatelské jméno nebo e-mail. adresu, obdržíte e-mail s odkazem na obnovení hesla.